Szakterület
Endokrinológia, diabetológia, klimax, csontritkulás, obesitas, meddőség.

Egyetem: 1993-1999-ig a POTE Általános Orvostudományi karán végeztem summa cum laude minősítéssel köztársasági ösztöndíjjal.

Nyelvtudásom: 1994-ben a POTE Nyelvi lektorátusán angol szaknyelvi anyagból középfokú „B”-típusu nyelvvizsgát tettem.

1989-1993-ig latin nyelvet tanultam a középiskolában latin osztályban emelt óraszámban. /nyelvi érettséginek elfogadták/

Szakvizsgáim: 2005. decemberében a SOTE II. sz. Női Klinikán kiválóan megfelelt minősítéssel szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból.

2017. áprilisában kiválóan megfelelt minősítéssel licenc vizsgát szereztem szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikából.

2019. októberében a SOTE I. sz. Belgyógyászati Klinikáján szakvizsgáztam endokrinológiai és anyagcsere betegségekből és kiválóan megfelelt eredménnyel szereztem szakorvosi képesítést

UH-os képesítésem: „A”, majd „B”-kategóriás képesítést szereztem a szülészet-nőgyógyászati UH vizsgálatok végzéséből az MSZNUT protokollja alapján,

Munkahelyeim: 1999. október 1 - 2000. január 31-ig a POTE Kísérletes Sebészeti Intézetében dolgoztam állami ösztöndíjas PhD-hallgatóként. Témám: Az ischaemia és reperfúzió tanulmányozása volt hepatikus modelleken (akkor kezdődött el Pécsett a komolyabb transzplantációs tevékenység).

Mentorom: Prof. Dr. Rőth Erzsébet volt. (PhD tanulmányaimat a szülészet-nőgyógyászati szakvizsga megszerzése végett szakítottam meg)

2000. február 01.-től 2020. június 14-ig a Tolna Megyei Önkormányzat Balassa János Kórházában dolgoztam rezidensi, szakorvosjelölti, szakorvosi adjunktusi, majd 2017. októberétől főorvosi beosztásban a szülészet-nőgyógyászati osztályon . 4 D UH-os rendelést is tartottam és én végzem osztályunk HBCS kódolását. Illetve osztályos transzfúziós felelősként is tevékenykedem. A szülészet-nőgyógyászati UH vizsgálatok mellett az laparoscopiában is jártasságot szereztem. Osztályunk élen járt a laparoscopos műtétek végzésében (CISH, LTH, LAVH). Így az osztály orvosaként gyakorlatot szereztem a hagyományos és a konzervatív műtéti technikák végzésében is. Osztályunk orvosaként részt vettem évekig a mozgó szakorvosi szolgálat ellátásában (Tolna, Mözs, Fadd, Bogyiszló) és beügyeltem kórházunk sebészeti osztályára és pincehelyi belgyógyászati részlegére is. Mivel oktató kórház vagyunk, részt vettem a medikus és szakorvos képzésben is (szerepelek a PTE Szülészet-nőgyógyászati gyakorlati oktatók listájában).

2020. június 16-a óta a mohácsi kórház Szülészet-Nőgyógyászati osztályán dolgozom osztályvezető helyettes főorvosi beosztásban.