Szakterület
Egyetemi tanársegéd, urológus, andrológus szakorvos

1981. augusztus 6-án születtem Pécsett. A helyi és a környékbeli sportbarátok kézilabdakapusként is emlékezhetnek rám. Gimnáziumi tanulmányaimat A Ciszterci Rend Pécsi Nagy Lajos gimnáziumában végeztem, majd egyetemi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Orvosi Karán folytattam, ahol 2008-ban általános orvosdoktori diplomát szereztem.

Ezt követően a Pécsi Tudományegyetem Urológiai Klinikán kaptam állást, ahol azóta is folyamatosan dolgozom. 2014-ben tettem Magyar Állami- és az Európai Urológiai Társaság által elismert nemzetközi szakvizsgát urológiából. 2015-től a Semmelweis Egyetem Andrológiai Centrumában 2 évet töltöttem szakképzés céljából, majd 2017-ben andrológiából is sikeres szakvizsgát tettem.

A magyar orvostanhallgatók elméleti és gyakorlati oktatásán kívül az angol nyelvű oktatásban is rendszeresen részt veszek, valamint feladatot kaptam a szakorvosjelöltek képzésében is.

Tudományos kutatási, érdeklődési területem elsősorban az andrológiához kötődik, azon belül is a hímivarsejtképzés zavarainak epigenetikai hátterét vizsgáljuk PhD munkásságom során.

Tagja vagyok a Magyar- és az Európai Urológiai Társaságnak valamint a Magyar Andrológiai Társaságnak.

Tevékenységi területeim a férfi szexuális zavarok és a férfimeddőség konzervatív és műtéti kezelése mellett a vizelési panaszok, a férfi kismedencei fájdalom és prosztatabetegségek ellátása, valamint az urológiai daganatos és kőbetegség gyógyítása.